Mindfulness & stresshanterings⎜kurs April


  • Sunday, April 9, 2017

10:00 11:30

Ekerö Hälsorum KBT-Fabriken

MINDFULNESS MED INRIKTNING PÅ STRESSHANTERING

EN 4 VECKORS KURS MED START SÖNDAG 9/4 KL 10.00-11.30

Längtar du efter harmoni och närvaro i ditt liv? Behöver du strategier för att hantera stress och oro i din vardag, på arbetet, i familjen och i dina relationer? Eller är du mest nyfiken på mindfulness och hur du kan nå mer fokus och inre lugn?

Välkommen på en 4 veckors-kurs i Mindfulness & Stresshantering där du får tillgång till kraftfulla verktyg för att reducera stress och ökat inre lugn.

En kurs för dig som vill utveckla din medvetna närvaro och direkt efter kursstart börja praktisera det i livets olika situationer. Du ökar din förmåga till avslappning, koncentration & fokus, kroppskännedom och självkänsla. Du blir bättre på att lyssna till dig själv, känna in dina behov samt att tillgodose dem.

Vi övar de grundläggande Mindfulnessteknikerna; medvetna rörelser, kroppsscanning och meditation, samt med Mindfulness förhållningssätt, för ökad självkänsla och livskvalitet. Även övningar i Mindful Eating tillkommer.

Kom precis som du är, inga förkunskaper behövs. Bär sköna kläder.

Tid Kl. 10.00-11.30 följande söndagar 9/4, 16/4, 30/4, 7/5

Plats Ekerö Hälsorum, Bryggavägen 131

Pris 1400 SEK. Betalas vid första tillfället med bankkort.

Anmälan till ulrica@kbtfabriken.se 0736870330

Ulrica Boajé, grundare och ägare till KBT Fabriken och Ekerö Hälsorum, är Kognitiv Beteendeterapeut, Familje-terapeut och Mindfulnessinstruktör.