Höstens nyheter!


Vi vill tacka er underbara kunder som hittat till Ekerö Hälsorum sedan vi öppnade i mars. Många fina möten har skett i klasser och behandlingar med er. Det är en glädje att få följa er på vägen mot mer balans i kroppen, vardagen och er själva.

Vi välkomnar er och nya kunder att ta hand om er med hjälp av oss nu när sommarens sista dagar är här och nya möjligheter startar med

höstens friska luft!

Under hösten bjuder vi in till Rum för familjen, med fokus på er som är, eller ska bli familj. Till vårt redan breda utbud har vi lagt till klasser, tjänster och kurser för att ge dig redskap och trygghet i flera olika delar av familjebildning och relationer. Redan nu hittar du information om Gravidmassage, Gravid- och Mamma baby yoga under respektive flikar.

Snart kommer info om:

Mindfulness i familjen

Spädbarnsmassage

KBT-terapi, inför och efter förlossning

Familjeapotek med naturliga oljor, workshop

Varmt Välkomna

önskar

Johanna, Ulrica och Lottie