top of page
Ekerö Hälsorums medicinska massageterapeuter är certifierade och kvalitetssäkrade genom Branschrådet Svensk Massage, och patient- och ansvarsförsäkrade genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet, så hos oss får du den bästa behandlingen både när du behöver hjälp mot smärta eller önskar en underbar stund av återhämtning och avslappning.
1
Anchor 1
För dig med tex smärta, rörelseinskränkning eller lymf /svullnadsproblematik. Djupgående tekniker för att återställa balans samt tips på ergonomi, träning eller egenvård vid behov.
17092482_10154319897088085_2110454842_n.
För dig som önskar återhämtning och avkoppling. Behandlingarna utförs med önskad kraft och djup. Efter behandlingen har du en härlig känsla av lugn och ökad cirkulation och smidighet i hela kroppen.
Återhämtande_2.png
För dig som önskar en holistisk kroppsterapi med fokus på hela människan. Behandlingarna utförs inkännande av erfaren terapeut. Alla tekniker är djupgående och kan frigöra spänningar som är kopplade till känslorummet.
Balanserande_2.png
spamassage.png
För dig som önskar lite lyxigare behandling och omvårdnad för  fördjupande upplevelse och avslappning eller ny kraft och energi. Med inslag av kombinerande behandlingar, värme, naturliga produkter och väldoftande aromer.

“Bästa bästa bästa! Kan verkligen rekommendera ett besök.”

— Lena M

“Väldigt rogivande ställe, mycket fräscht och fantastiskt duktig, kunnig massör”

— Helena H

“Behaglig, proffsig upplevelse och det kändes direkt betydligt bättre i mina stela muskler.”

— Lars B

“Fantastiskt, blev lyssnad på och fick bra råd!”

— Lotta W

JAD_2607.jpg
bottom of page