top of page

KLASSER

YINYOGA

Klass för alla nivåer. Fokus ligger på avslappning och att skapa mer rymd i kroppen. Genom att sitta länge i  stillhet i positioner jobbar vi med bindväven som omsluter alla muskler i kroppen. Yinyogan är mycket skonsam mot kroppen, samtidigt som resultatet är en kraftfull förändring av smidighet och sinnesbalans.

Lärare torsdagar Johanna

Lärare lördagar Johanna / Lottie

HATHA FLOW

Klass för alla nivåer. Positionerna utförs i vinyasor, sekvenser där en övning går in i nästa. Vi växlar mellan lättare och mer avancerade asanas, med utrymme att vila och känna inåt emellan.  Balans, smidighet och styrka utmanas och tränas i skönt tempo. Klasserna avslutas med pranayama och meditation.

Lärare Johanna 

GRAVIDYOGA

Kurs i gravidyoga kan förbereda dig fysiskt och mentalt inför förlossningen, samtidigt som den gynnar både ditt och barnets välbefinnande.
Klassen består av enkla anpassade yogaövningar kopplade till medveten andning och avslappning, vilket har en effekt både på kropp och sinne. Fysiskt ökar det flexibiliteten i kroppen, och ryggen och bäckenbotten stärks. Vi tränar också på kroppsnärvaro och hur vi kan hantera förlossningssmärta genom olika tekniker såsom det yogiska andetaget, profylaxandning och djupdykningstekniken. Kursen ges vid efterfrågan, maila in ditt intresse.

Lärare: Lottie

KUNDALINIYOGA

Alla nivåer. Dynamisk yogaform där man utför en kriya –en serie av positioner i en bestämd ordning med syftet att generera en specifik effekt i vår kropp och sinne. En kriya är som ett recept för att korrigera obalanser i energisystemet. Målet är återfå vårt naturliga och djupa andetag. Bandhas /kroppslås, mudras /fingerlås och mantra /inre och yttre ljud, löser upp blockeringar i våra meridianer med syftet att återställa fysisk, känslomässig och mental balans.  

Lärare Lottie

SCHEMA YOGA

schedule_classes_digital_edited_edited.p

18.30-19.45

18.30 - 19.45

9.00 - 10.30

HATHA FLOW

YINYOGA

YINYOGA

KUNDALINI

19.00-20.30

Lottie

PRIS & INFORMATION

Priset för yogakurserna varierar då de kan vara olika långa, en 8 veckors kostar 1800kr och du får då tillgång till de andra klasserna, i mån av plats, för drop-in pris 100kr.

Klippkort till alla klasser 2200kr gäller 5 månader. Drop-in 240kr.

bottom of page