KLASSER

Yogakurs 10ggr 2250kr, med tillgång till övriga klasser för 100kr.

Klippkort 10ggr 2200kr gäller 4 månader.

Drop-in 240kr

Anmäl dig via mejl. För mindfulness, skriv det i ämnesraden.

Boka din klass på bokadirekt.se

YINYOGA

Klass för alla nivåer. Fokus ligger på avslappning och att skapa mer rymd i kroppen. Genom att sitta länge i  stillhet i positioner jobbar vi med bindväven som omsluter alla muskler i kroppen. Yinyogan är mycket skonsam mot kroppen, samtidigt som resultatet är en kraftfull förändring av smidighet och sinnesbalans.

Lärare torsdagar Johanna

Lärare lördagar Johanna / Lottie

HATHA FLOW

Klass för alla nivåer. Positionerna utförs i vinyasor, sekvenser där en övning går in i nästa. Vi växlar mellan lättare och mer avancerade asanas, med utrymme att vila och känna inåt emellan.  Balans, smidighet och styrka utmanas och tränas i skönt tempo. Klasserna avslutas med pranayama och meditation.

Lärare Johanna 

KUNDALINIYOGA

Alla nivåer. Dynamisk yogaform där man utför en kriya –en serie av positioner i en bestämd ordning med syftet att generera en specifik effekt i vår kropp och sinne. En kriya är som ett recept för att korrigera obalanser i energisystemet. Målet är återfå vårt naturliga och djupa andetag. Bandhas /kroppslås, mudras /fingerlås och mantra /inre och yttre ljud, löser upp blockeringar i våra meridianer med syftet att återställa fysisk, känslomässig och mental balans.  

Lärare Lottie

GRAVIDYOGA

Mjuka rörelser tillsammans med andetaget som underlättar graviditeten och förbereder dig inför förlossningen. Hathayoga och Active-birth metoden stärker kroppen och sinnet och ger välbefinnande till dig och din baby.

Lärare Lottie

 

 

 

MINDFULNESS I FAMILJEN

Upplever din familj bråk och stress? Önskar ni bli mer närvarande och njuta mer av varandra? I den här kursen samarbetar vuxna och barn för att finna mer lugn och harmoni. 

Lärare Ulrica

MINDFULNESS

Klass för alla nivåer. För dig som längtar efter mer lugn i din vardag - på jobbet, i dina relationer och framförallt, i dig själv. Klassen ger dig tillgång till kraftfulla verktyg för att hantera stress och oro, samt att öka din koncentrationsförmåga och självkänsla. Kom som du är och bär sköna kläder.

Lärare Ulrica

ÅSAS KLASSER

Klassisk hatha samt senioryoga. 

Se mer info på groundedminds.se

08-560 300 15

Adress
Folj Oss

Bryggavägen 131D,

178 51 Ekerö, Sweden

©Ekerö Hälsorum 2017