Ekerö hälsorum är en vackert belägen verksamhet precis intill Mälarens glittrande vatten, där både kropp och själ når återhämtning och harmoni, en lugn och trygg rekreationsplats mitt emellan sjö och skog där vi erbjuder Djupgående yogaformer som yin hatha och kundaliniyoga, Kognitiv beteendeterapi, Massage, Meditation, och Mindfulnesskurser.
 
Vi välkomnar alla som önskar lugn och ro med möjlighet att komma ner i varv och nå mer inre kraft. Genom vårt helhetskoncept inom hälsa samt våra professionella terapeuter, kurser och behandlingar hjälper vi dig att finna läkning, få energi och skapa balans. Vi vill ge dig en känsla av att resa till en vacker harmonisk plats där du kan grunda dig, finna frid och samtidigt hitta hem.
 
Johanna, Lottie och Ulricas vägar flätades samman i en stark längtan och intention om att skapa en vacker, tryggt och fridfull verksamhet med fokus på hela människan. ”Vi vill erbjuda en plats där både kropp och själ kan omhändertas och för en stund få flytta in i våra rum”.
HYR LOKAL:

Jobbar du med kurser eller workshops och söker lokal att använda? Vi har underbara lokaler intill glittrande Mälaren. Hela fastigheten är nybyggd och lokalen smakfullt inredd med hjärta och värme som ledord. Uteplatser för verksamhet finns att tillgå. Vi kan erbjuda enstaka kvällar eller dagar eller hela helger för kurser. Du bestämmer själv om du vill köpa till servicepaket i form av lunch och fika till dina deltagare. Vi har utrustning för uthyrning eller lån. Allt är möjligt! Välkommen att höra av dig till oss på Hälsorum för att berätta om din vision! 

FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Vi hjälper ditt företag med hälsovårdslösningar. Massage, Yoga, Mindfulnesskurser, arbetsplatsanpassad gruppträning av PT, Hälsosamtal och Stavgångskurser är några av de tjänster vi kan erbjuda. Kontakta oss på Hälsorum för mer information och personligt möte för samtal kring just era behov.

JOBBA HOS OSS:

Jobbar du med hälsa och vill få chans att arbeta i en underbar miljö som en del av vår verksamhet med stort hjärta? Brinner du för mötet med kunden och vill ge den bästa behandlingen inom din nisch? 

Vi söker medarbetare och gäster som kompletterar vårt utbud. Som medarbetare är du inhyrd eller anställd av oss. Du kan jobba en eller flera dagar i veckan eller månaden. Som gäst kommer du mer sällan, kanske för att ha dina egna kurser i vår fantastiska yogasal eller ge behandlingar i något av våra mysiga rum. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Hälsorum och berätta om din vision! 

08-560 300 15

Adress
Folj Oss

Bryggavägen 131D,

178 51 Ekerö, Sweden

©Ekerö Hälsorum 2017